جستجو
برای خرید عمده با ما تماس بگیرید 02155583108

موجودی و قیمت ها در حال به روز رسانی میباشد. لطفا قبل از خرید ، از ما استعلام بگیرید.

همه دسته بندی ها
    منو بسته
    بازگشت به همه

    صفر تا 100 مراحل تولید کیف چرمی+ راهنمای خرید ملزومات

    صفر تا 100 مراحل تولید کیف چرمی+ راهنمای خرید ملزومات

    کیف‌ها از جمله محبوبترین و پرکاربردترین ملزوماتی هستند که هر کدام از ما انواع مختلف آنها را در خانه داریم. کیف‌های دوشی، دستی، پول و ... از محبوبترین کیف‌های چرمی هستند. اما همین کیف‌های به ظاهرساده و کاربردی نیازمند طی مراحلی طولانی جهت تولید هستند.

    فرایندی که با ایده و طرح اولیه روی انواع چرم شروع شده و با بازاریابی و فروش به پایان می‌رسد.

    اگر شما هم تولیدکننده یا علاقه مند به حوزه کیف هستید تا آخر این مقاله همراه ما باشید تا مراحل تولید کیف چرمی را به صورت جامع به شما آموزش دهیم. جهت خرید ملزومات تولید کیف هم وارد صفحه دسته بندی زیر شوید.

    خرید یراق و اکسسوری کیف

    مراحل تولید کیف چرمی

    همه‌ی کیف‌ها فرایند یکسانی را برای تولید سپری می‌کنند تا به بازار و سپس به دست مشتریان و مصرف کنندگان برسند. اما محصولاتی که از جنس چرم به خصوص از نوع چرم طبیعی تولید می‌شوند مشتریان خاص خود را دارند به همین خاطر در تولید کیف‌های چرمی دقت و ظرافت بیشتری به کار می‌رود.

    در ادامه همراه ما باشید با شرح کامل مراحل تولید کیف‌های چرمی.

    ایده و طرح اولیه

    اولین مرحله در تولید کیف چرمی ایده پردازی و طراحی اولیه است. برای تولیدکنندگان و کمپانی های بزرگ که سعی در تسخیر بازار دارند این مرحله بسیار مهم است تا بتوانند با طراحی‌های جذاب و نوآورانه دل مشتریان را بربیاند.

    برای تولیدکنندگان رده‌های پایین تر و کارگاه‌های کوچک اما این مرحله می‌تواند الهام برداری از محصولات موجود دربازار باشد.

    برای ایده پردازی و پیاده سازی آن از نرم افزارهای CorelDRAW و adobe illustrator استفاده می‌شود.

    انتخاب مواد اولیه

    مرحله دوم در تولید محصولات چرمی انتخاب مواد اولیه است هر چند این مرحله در واقع همراه با مرحله اول بوده و همپوشانی دارند.

    انتخاب چرم

    در این مرحله تولید کننده با توجه به طرح اولیه‌اش تصمیم می‌گیرد از چه نوع چرمی استفاده کند.

    چرم‌ها را بر اساس جنس آنها می‌توان به دو نوع اصلی چرم‌های طبیعی و مصنوعی تقسیم بندی کرد.

    در گذشته چرم‌ها فقط از پوست حیوانات بدست می‌آمد به همین خاطر کیفیت محصولات تولیدی بالا بود اما امروزه چرم‌های مصنوعی در بازار فراوان یافت می‌شوند که خیلی از نظر ظاهر و کیفیت مورد پسند عموم نیستند و صرفا افرادی که قادر به خرید محصولات تولید شده از چرم طبیعی نیستند این محصولات را خریداری می‌کنند.

    اما چرم‌های طبیعی هم با توجه به کاربردشان از پوست حیوانات مختلفی بدست می‌آیند همچون گاو، بز، گوسفند و....

    در این مرحله تولیدکننده باید تصمیم بگیرد چه نوع چرمی مناسب محصول مورد نظر او است.

    مزایا و معایب چرم طبیعی و مصنوعی

    چرم طبیعی: کیفیت بالا، مناسب استفاده در کالاهای لوکس اما گرانقیمت

    چرم مصنوعی: کیفیت پایین، مناسب محصولات معمولی اما قیمت مناسب

    انتخاب اکسسوری و یراق

    اکسسوری چرم دوزی

    بعد از انتخاب نوع چرم باید یراق و اکسسوری‌هایی  که مناسب کارتان است را انتخاب کرده و تهیه کنید.

    یراق آلات و اکسسوری‌های در حوزه تولید کیف‌های چرمی استفاده می‌شوند بسیار متنوع هستند که به دو نوع اصلی یراق‌های تزئینی و کاربردی تقسیم می‌شوند.

    یراق های همچون قفل کیف، مدبر، سرزیپ، سگک، حلقه، جابندی و منگنه از جمله یراق‌های کاربردی هستند در واقع بدون آنها یک کیف چرمی غیر قابل استفاده خواهد بود.

    پلاک کیف، رکاب خور، اسپایک، سرمنوگله و ... هم جز یراق‌هات تزئینی به شمار می‌روند. البته باید دقت داشت که اکثریت این اکسسوری‌ها دارای هر دو کاربرد تزئینی و کاربردی هستند.

    شما می‎‌توانید بی نهایت تنوع در یراق آلات کیف را با مراجعه به صفحه دسته بندی یراق آلات کیف مجموعه درتابان مشاهده کرده و در صورت نیاز محصولات مورد نیاز خود را خریداری کنید.

    برش مواد اولیه

    برش چرم

    مرحله سوم در فرایند تولید برش چرم و مواد اولیه خام با توجه به الگو و طراحی اولیه است. مرحله برشکاری یکی از حساسترین مراحل در فرایند تولید است به نحوی که اگر برش به صورت دقیق انجام نشده باشد باعث ناتفارنی در محصول خواهد شد و فرایند تولید را با تاخیر و مشکل مواجه خواهد کرد به این خاطر که خریدار توقع خرید محصولی کاملا متقارن را دارد. بدنه کیف‌ها جیب، دسته‌ها و .... در این مرحله برش می‌خورد.

    از طرفی عدم برش صحیح موجب هدر رفت مواد اولیه، بودجه و زمان تولید خواهد شد.

    در کارخانه و کارگاه‌های بزرگ از دستگاه‌های برش اتوماتیک و به روز استفاده می‌شود اما در کارگاه‌های کوچک و خانگی از ابزارهای برش دستی استفاده می‌شود.

    دوخت و دوز

    مرحله بعد از برش مواد اولیه بدوخت قسمت‌های مختلف یک کیف به یکدیگر و دوخت کیف چرمی است. نحوه و دقت در دوخت می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در کیفیت محصول تولیدی داشته باشد.

    دوخت کیف چرمی به دو صورت انجام می‌شود.

    دوخت صنعتی و مکانیزه، دوخت دستی و سنتی.

    البته محصولاتی که دوخت دستی داشته باشند معمولا خواهان و طرفداران بیشتری دارد همچون قالی‌های دست باف که طرفدارن خیلی بیشتری نسبت به قالی‌های ماشینی دارد.

    بررسی و کنترل کیفیت

    کنترل کیفیت چرم

    بعد از اینکه کیف دوخته شد مرحله آخر بررسی شرایط کیف دوخته شده است.

    در این مرحله کیف از لحاظ‌های مختلف بررسی می‌شود تا عیب یا ایرادی نداشته باشد.

    اگر مشکلی وجود داشته باشد به چرخه تولید بازگردانده می‌شود تا نقایص آن برطرف شود.

    توزیع محصول و بازاریابی

    در دنیای پر رقابت امروز فقط تولید محصول کفایت نمی‌کند و یک بازاریابی خوب می‌تواند به فروش محصولات کمک شایانی بکند پس تولیدکنندگان باید هزینه و زمان زیادی را صرف این مرحله کنند.

    چالش‌های تولید کیف چرمی

    بازار رقابتی: در بازار پر رقابت امروزی تولیدکنندگان باید با رقبای زیادی رقابت کنند تا بتوانند محصولات خود را به فروش برسانند.

    هزینه مواد اولیه: متاسفانه شرایط اقتصادی کشور به شکلی است که بسیاری از تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه خود مشکل دارند و روز به روز قیمت مواد اولیه بالاتر می‌رود.

    نتیجه گیری

    در این مقاله بر آن بودیم که بتوانیم شرح جامعی از مراحل تولید کیف چرمی را برای شما عزیزان بیان کنیم و گفتیم که تولید کیف شامل مراحل ایده پردازی و طراحی، انتخاب مواد اولیه، برش، دوخت و دوز و بازاریابی است.

    امیدواریم که این مقاله توانسته باشد به سوالات شما پاسخ کاملی دهد و اگر شما هم تولیدکننده محصولات چرمی هستید و نیاز به یراق آلات کیف دارید می‌توانید از طریق تماس با دفتر مرکزی دُرتابان 02155581492 و 02155583108 با کارشناسان مجموعه ما ارتباط بگیرید. 

    نظرات
    نظر دهید بستن